Ny telefon i november – iPhone X

Att köpa en ny mobil känns inte som en stor kostnad efter att vi nyligen köpt ett nytt hus. Samtidigt använder vi våra mobiler mycket och därför är det viktigt att gilla den du väljer. Min mobil är gammal och när jag läste om Apples nya mobiler bestämde jag mig för att köpa en ny.

Jag vet att många pratar om att köpa apple över android mobiler. Däremot är både jag och min sambo ganska neutrala i vilken mobil vi köper. Jag tycker däremot att de nya Apple mobilerna ser otroligt bra ut och jag tänkte därför köpa en iPhone 8.

Jag föreställde däremot inte en mobil och fick sen snabbt höra att det var problem med telefonen. Att batteriet svällde var inte någonting som hände för många av mobilerna. Jag ville dock inte köpa en och ta risken.

Min nya mobil

Jag väntade därför och köpte en ny iPhone X när den släpptes för ett par veckor sedan. Jag måste säga att jag har varit otroligt nöjd med mitt nya inköp. Till en början var jag ganska rädd att det skulle vara problem med batteriet men allting har fungerat otroligt bra. iPhone X är väldigt snabb och den långa batteritiden gör att jag klarar mig hela dagen utan problem.

Min sambo har en mobil som är ett par år gammal men fortfarande fungerar väldigt bra. Därför tror jag inte hon kommer köpa en ny. När det väl blir dags kommer däremot iPhone vara ett av de första valen hon tittar på. Förhoppningsvis kommer det ut fler bra mobiler innan det är dags för henne att köpa nytt, men Apple kommer vara ett alternativ.

Jag vet inte varför men jag får även bättre mottagning med min nya mobil än den gamla. Jag trodde inte att min mobil skulle spela stor roll i hur bra mottagning jag har. Tidigare var det störningar under samtal men allting fungerar perfekt nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *