NN.07

Ett ungt klädmärke som gör kläder för alla

En av mina absoluta favoriter bland klädmärken är NN.07. Jag tycker helt enkelt att deras kläder är utöver det vanliga. För mig räcker det inte att kläderna jag har endast ser bra ut utan de måste också vara bekväma och hålla länge. NN 07 har allting av detta jag önskar.

Känslan kring NN.07

Hela känslan kring märket NN 07 är bra. Deras tankar och tycken kring märket de skapat passar perfekt in på min livsåskådning. De vill att man ska gå sin egen väg och leva på det sätt man själv tycker är viktigt. Att man ska ha öppet sinne och stor förståelse kring olika människors olika sätt att leva. De gör resor runt jorden för att få inspiration till deras kommande kollektioner och för att möta människor. Deras kläder speglar denna känsla tydligt!

Ungt klädmärke

För bara några få år sedan, rättare sagt 2007, startade två unga killar märket NN 07 med drömmen om att skapa något nytt och modernt som utmanade den rådande modetrenden. Namnet NN.07 är en förkortning av ”no nationality” och av det år klädmärket startade, alltså 2007.

Kläder för alla

Genom att använda sig av vanliga människor som modeller i helt vanliga situationer och inte smala tjejer uppställda i ett specifikt syfte blev deras tankar kring mode och modeller tydligt. NN.07 vill att vanliga människor i alla olika storlekar ska kunna använda och älska deras kläder vilket är påtagligt i deras hållning till sådana frågor.

Japansk perfektion och skandinavisk kvalitet

NN.07 beskriver sina egna kläder som en blandning av skandinavisk kvalitet och japansk perfektion. Men de har som tidigare skrivit hittat inspiration från hela världen. För mig som konsument betyder naturligtvis detta en del, jag skulle inte ta på mig vilka kläder som helst. Men det viktigaste med NN 07 och deras kläder är att de är snygga, bekväma och hållbara. Det slår allt annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *