Ekologisk hudvård

Vi kan rädda världen med ekologisk hudvård

Det kommer troligen inte som en överraskning för mina återkommande läsare. Men jag ÄLSKAR verkligen hudvård och att ta hand om min hy. Det finns få saker i den personliga hygienen och skötseln av sin kropp. Det är en så himla viktig del av en persons utseende, hyn alltså. För att jag ska attraheras till en person så krävs det att han eller hon har en bra hy och vet hur man tar hand om sin hud. Annars finns det ingen chans att jag kan tycka om personen.

Nu låter jag kanske hård och kall, men hudvård är viktigt för mig. Nu under senaste året har jag blivit ännu mer insnöad. Nu sysslar jag inte med något annat än ekologisk hudvård. För det är faktiskt väldigt viktigt att vi tar hand om vår planet innan det är försent. Och eftersom det finns möjlighet att ta hand om sin hy med ekologisk hudvård så tycker jag att det är en självklarhet. Det är en väldigt liten uppoffring i jämförelse med mycket annat. Tillsammans kan vi skapa en bättre värld, även om ekologisk hudvård bara är en väldigt liten del av det hela.

Jag har tagit beslutet att bara använda ekologisk hudvård, undantagslöst. Jag använder inga produkter som inte är ekologiska längre. Så pass viktigt anser jag att ekologiska hudvårdsprodukter är. En person kan inte göra allt, men hjälps vi åt genom att avstå vanliga produkter så kan vi kanske få skönhetstillverkarna att det är ekologisk hudvård som gäller numera. Detta gäller såklart andra skönhetsprodukter också, men då hudvård är min grej så har jag inte tillräckligt bra koll för att kunna uttala mig om hårvård eller liknande.

Så, lyd nu mitt råd och spring till närmsta butik (nätet går också bra givetvis, t.ex här) och köp på dig ett lager med produkter som klassas som ekologisk hudvård. Du gör hela planeten en tjänst och det krävs nästan ingenting av dig. Det är bara att köra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *