Dermalogica

Bästa hudvårdsprodukten!

Mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hudvårdsprodukter är Dermalogica. De har så otroligt många bra produkter inom alla möjliga användningsområden. Tyvärr är det så att man får betala för sig, Dermalogica är ganska dyrt, men vad värt det är!

Det finns otroligt mycket hudvårdsprodukter och även Dermalogica har det mesta. Men man behöver naturligtvis inte alla dessa produkter för att ha en välmående hud. Det finns dock några få saker som jag tycker är det viktigaste för huden. Och med mindre produkter kan du köpa lite dyrare och satsa på Dermalogica!

Att tvätta sitt ansikte är viktigt. Huden får ta emot mycket stryk under en dag. Köld med snö eller hetta och solstrålar. Smuts i luften så som avgaser och skräp. Detta gillar inte huden. Därför bör man tvätta sitt ansikte med en rengöringsprodukt. Bra rengöringsprodukter tvättar bara bort skräpet som fastnat på ansiktet men rubbar inte hudens egna skyddsbarriärer. Dermalogica har en rengöring som är fantastisk på detta. De innehåller inte artificiella tillsatser eller tilltäppande oljor. Perfekt och inte alls givet hos alla hudvårdsprodukter på marknaden.

Om man sedan vill ha någon slags kräm att smörja in sig med är det viktigt att den är fuktgivande på rätt sätt. Här tycker jag att man kan satsa på att ha en nattkräm och en dagkräm istället för att ha en 24-timmars kräm. Dagkrämen skyddar huden mot alla dessa attacker under dagen jag tidigare nämnt medan nattkrämen håller ansiktet i trim under sömnen. Också här finns otroligt bra produkter från Dermalogica som jag rekommenderar starkt.

Det finns många andra saker påverkar vår hud än de produkter vi använder oss av. Vill du ha en välmående hud bör du äta mindre socker, träna regelbundet, sova gott och aldrig röka en cigarett mer i ditt liv. Men hudvårdsprodukter från Dermalogica hjälper oss mycket på traven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *