Bra kontorsstol

Jag sitter mycket framför datorn och har fått problem med ryggen. Detta beror på att jag inte alltid tänker på hur jag sitter. Det blir att man sjunker ihop och sitter som en hösäck när man är trött även om man försöker tänka på det, men det är verkligen inte alltid lätt. Men i och med att jag har haft och har ont i ryggen har jag köpt lite nya kontorsmöbler från DPJ.

Först investerade jag i ett höj och sänkbart skrivbord! Och det rekommenderas verkligen. Nu står jag och arbetar halva arbetsdagen och sitter halva. Detta gör att mitt ryggont har blivit mycket bättre. Sedan när jag sitter ner har jag en väldigt behaglig och skön stol. En stol som gör att ryggen blir rak och att jag får bättre hållning när jag sitter ner än tidigare. Kanon faktiskt!

Tänk att man slarvar så mycket som jag har gjort tidigare men nu är det ändring på det. Nu har jag bättre kontorsmöbler och ska verkligen tänka på hur jag sitter eller står när jag arbetar. Självklart passade jag även på att köpa lite annat fint kontorsmaterial och detta från kontorsproffset.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *