Hyra soffor

Hyra soffor var väldigt lätt att glömma

Vi har ett stort evenemang i vår som vi ska arrangera i en stor mässlokal. Det innebär som ni förstår en hel del planering, och det har gått väldigt bra. Vi har löst de flesta problem vi stött på utan större bekymmer. Det är fortfarande en lång bit kvar innan vi är i mål och kan arrangera vårt evenemang, men vi närmar oss. Jag tänkte i det här inlägget försöka nå ut till er som ska göra något liknande. Jag vill tipsa om något som vi inte hade tänkt på innan.

Det finns en sak som man tar lite för givet, möbler. Man tänker inte så noga på det. ”Det löser vi senare” tänkte vi. Men sen när ”senare” kom så insåg vi vilken hög kostnad det innebär att köpa möbler. Med lite smått panik på månadsmötet började vi fundera över andra lösningar. Att låna soffor av någon funkar ju inte i praktiken, man vill ju gärna ha möbler som passar ihop och hör ihop.

Pelle kom på idén att det kanske fanns möjligheter att hyra soffor och andra konferensmöbler. Mycket riktigt, vi hittade Bombastik Attitude som erbjöd sina kunder att hyra soffor, konferensmöbler och kontorsmöbler. Kanon tänkte vi och tog kontakt. Vi fick en jättebra service och kunde få exakt det vi ville ha. Så nu har vi ett mindre problem att oroa oss för.

Tack vare Bombastisk Attitude kan vi hyra soffor, konferensmöbler och loungemöbler till ett väldigt bra pris. Nu kan våra besökare förvänta sig bekväma designmöbler som också är sjukt snygga. Vi är så nöjda, och kan knappt vänta till våren då evenemanget ska äga rum. Tagga. Tack Bombastik Attitude, ni har räddat oss tack vare att vi fick hyra soffor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *