Jag handlar alla mina julklappar online

För ett par veckor sedan började jag se över min julshopping. Jag handlar inte mycket julklappar men det blir ändå ett par stycken till de allra närmaste bland släkt och vänner. Så jag gav mig ut ensam på stan en söndag för att börja handla det jag behövde, men kände ganska snabbt att jag hade tappat det här med att shoppa på stan. Speciellt när det kommer till julklappar. Så jag bestämde mig medan jag gick där och spatserade i julmusiken att i år skulle jag köpa ALLA mina julklappar via webshoppar.

Eftersom jag handlar det allra mest på nätet är det ju inget konstigt, men det var ändå en viss grej att bestämma sig och sedan börja shoppa runt efter det jag behöver. Jag ska inte avslöja något om vad jag har köpt eftersom man aldrig vet vem som läser den här bloggen men det har gått bra med allting jag har velat köpa och faktiskt har jag allting hemma nu. Det är en hel vecka kvar till jul men alla klappar är klara, det var längesedan sist! Tack internet 🙂

AdlibrisJag ska också erkänna att jag faktiskt har använt en del rabattkoder i min julshopping. Det kanske kan tyckas snålt när man handlar till andra, men jag tycker faktiskt inte det finns någon anledning att betala mer än vad man behöver. De allra flesta webshopparna är väldigt intresserade av att vi ska handla av dem genom att erbjuda just rabattkoder och då gäller det att veta var man hittar dom. Jag brukar använda mig av Rabattkoda.se, som jag tycker har ett bra utbud av rabattkoder. Till exempel (och nu ska jag avslöja var jag i alla fall köpte en eller två julklappar) när jag handlar på Adlibris. Jag vet att jag ska handla på Adlibris och då går jag helt enkelt in på Rabattkoda och söker fram sidan med rabattkoder till Adlibris och hittar det jag behöver. 15 % rabatt, tack så mycket! Det kanske blev en bok till mig själv också 😉

Svårare än så behöver det inte vara och ska inte vara heller! Det ska vara enkelt att handla på nätet och kan man hitta bra rabatter är det för mig bara ytterligare ett bevis på att det är rätt att handla där.

Så nu sitter jag här med alla mina klappar redo och kanske någon krona till övers att lägga på något annat härligt i juletid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *